Waldo R.P. Koendjbiharie

Dutch below
Dear visitor,
My name is Waldo R.P. Koendjbiharie, I am bor in 1949. Until my 21st year, I have lived in Surinam. I completed a two year training at the Dutch Academy of visual arts. My focus was creating portrets. I have switched to digital photo editing and digital art. My art work is mostly influenced by events of the world.
Mijn naam is Waldo R.P. Koendjbiharie, ik ben in 1949 geboren. Heb tot mijn 21e jaar in Suriname gewoond. In Nederland heb ik een tweejarige opleiding afgerond bij de vrije academie voor beeldende kunsten.
Voornamelijk het creëren van portretten. Thans ben ik overgestapt naar digitale fotobewerking. Mijn werken zijn meestal beïnvloed door de gebeurtenissen in de wereld. Doordat mijn kunstwerken digitaal zijn kunnen ze in elk gewenst formaat en op bijna elk medium gebruikt en afgedrukt worden.