De Social Impact Tour is een serie voorstellingen met als thema Ben ik dit echt? Sprekers, dansers, muzikanten en cabaratiers treden op. Waldo heeft zich aangesloten bij een team dat impact wil maken en zal een fotoserie van de tour maken. Dit doen ze op twee manieren: een inspirerend optreden en het kiezen van een sociaal initiatief dat ze willen steunen. Waldo heeft gekozen voor War Child. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij Waldo helpen? Bestel dan je ticket via de speciale pagina »

Wanneer

De Social Impact Tour start op maandag 24 mei in Theater DeLAMar in Amsterdam en gaat vandaaruit verder naar andere theaters. Voorafgaand aan het avondprogramma is er een livestream talkshow. Op 24 mei is dit Ferry de Graaf (15:30 uur)

Wat

Het thema van ons event is: ‘Dit ben ik echt‘. Inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers geven hier invulling aan. Elk event is interactief en wordt live gestreamd. Een unieke beleving waarbij verbinding tussen kijkers centraal staat. Elke event bestaat uit vijf voorstellingen. 

Bestel je tickets

Een ticket kost € 27,-. Door het bestellen van een ticket steun je de missie van het venement, maak je zelf social impact en ben je getuige van een prachtige voorstelling. Bestel je tickets via de speciale pagina van Waldo en steun War Child »